Nederlands Versie

Ik ben in December 2008 terug gekeert naar Kaapstad, Zuid Afrika. Vanaf 2004 – 2008 heb ik in Dieren gewoond. Hier heb ik gewerkt als Astrologe. Ik kan dus heel goed een lezing doen in het Nederlands. Hieronder een heel klein uitleg over hoe ik te werk gaan, voor die mensen die er mischien wel moeite mee hebben om mijn website in het Engels te lezen.

Astrologie, de energieen van de planeten, en hun invloed op ons leven

DE WETENSCHAP VAN ASTROLOGIE IS EEN GESCHENK het is er om ons te helpen. Het komt u allen ten goede.

Eerst wil ik melden dat Astrologie geen vak is wat men echt kan leren, alhoewel er heel veel te leren valt! - het is zo dat men de energieen van de planeten moet "aanvoelen." In andere woorden het komt er op aan dat men op intuitief niveau te werk moet gaan. Pas dan kan men gunstig te werk gaan met de astrologische gegevens in een geboorte horoscoop.

De Geboorte horoscoop ( Basic Birth Chart )

Een geboorte horoscoop analyseren is een uitermate krachtig hulpmiddel om jezelf, en je leven beter te leren kennen / of te wel begrijpen- d.w.z.: Je sterke eigenschappen te stimuleren en tegelijkertijd je meer hinderlijke- of te wel - moeilijke/zwakke eigenschappen om te vormen, te overstijgen en te versterken.

Je horoscoop analyseren geeft kennis - kennis leidt tot innerlijke zekerheid en zelfvertrouwen - hieruit ontstaat geluk en uiteindelijk een leven vanuit je volle vermogen.

Het is echt aanteraden bij jonge kinderen, om eens goed in hun horoscoop te kijken, dit kan de relatie tussen ouder en kind enorme bevorderen. Hier heeft men altijd voordeel aan. Het wordt niet voor niets een Geboorte Horoscoop genoemd. Volgens mijn inzien, zouden we beter af zijn als we gelijk vanaf het begin des leven ons horoscoop als hulp en advies module gebruiken.

Toekomstig lezing - Transits/Progressies
( Event Chart )

Tijdens een consult doe ik een transit en progressie lezing, tijdens deze komt vanzelf eigenschappen van je geboorte horoscoop te spraken. Een transit/progressie lezing is een toekomst lezing van: Waar de planeten zich momenteel in het heelal bevinden, en hoe de planeten jouw persoonlijke horoscoop beïnvloedt. Wat voor een invloed heeft een planeet, of de planeten, op jezelf en jouw leven. ? Deze lezing geeft informatie hierover, wat jouw de kennis geeft om beter om te gaan met allerei aspecten van jezelf op innerlijk niveau en op uiterlijk niveau in je leven, bv: je career en vele andere zaken waar men dagelijks wel keuzes mee moet maken.

Het is uitermate behulpzaam om te weten en te begrijpen welke planeten en dus welke energieen er aanwezig zijn en hoe deze je leven kunnen beinvloeden, en hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Je wilt toch ook weten of het gaat regenen, dan weet je dat je een parasol mee moet nemen.

Consult Chart

Dit is een opvolgend consult voor verdere verdieping in een gekozen horoscoop of toekomst analyse. Er zijn vele redenen waarom een klant een of medere consulten zou willen hebben. Ik gebruik astrologie als counselling, en niet als - in je toekomst kijken en je vertellen wat er gaat gebeuren. We hebben keuzes in het leven. Ik geef de informatie die ik zie in je horoscoop door aan jouw, zodat je er zelf wat mee kan. Wel kan ik duidelijk aangeven welke planeten er in de toekomst aanwezig zullen zijn, en dit is het voordeel voor je, want je kunt dan gebruik maken van deze kennis En het is altijd in je voordeel om te weten....

Relatie Horoscoop ( Relationship Chart )

Hierbij wordt een analyse gemaakt van de interactie tussen twee personen. Het doel: elkaar beter te kunnen begrijpen, meer compassie voor elkaar te tonen, enz Het resultaat spreekt voor zich: een gelukkiger, meer vervullende relatie.

Een voorbeeld: Een persoon met veel "water" energieen in zijn horoscoop "uit en voelt" zijn emoties op een heel andere manier als iemand met veel "lucht" energieen. Als we van elkaar echt kunnen "zien/begrijpen"( door analyse van de horoscopen van elkaar ) hoe de andere echt voelt, ( dus helemaal niet op het zelfde niveau als jezelf!) kunnen er wonderen gebeuren, in dat je elkaar vaak voor het eerst - echt goed - kunnen begrijpen.

Hoe ik nu in 2010 te werk gaan

We blijven nooit “vast” staan in het leven, en tijdens mijn groei process in mijn werk als Astrologe is het zo gelopen dat ik nu ook de Tarot combineer met mijn Astrologie lezingen. Ik heb mijn eigen Tarot kaarten gemaakt, en ze werken voormalig. Het is voor mij een sterke verbinding en hiermee kan ik mijn klanten nog meer hulp en advies aanbieden.

Ik doe ook alleen Tarot lezingen ( zonder de Astrologie erbij ), als U op mijn Notice Board kijk dan kunt u zien waar ik lezingen geef. Ook als ik de Tarot gebruik ga ik altijd uit vanuit het standpunt om advies te vragen voor de klant. Dus mijn kaarten adviseren en geven direktie in wat de klant nodig heeft op dit moment in zijn/haar leven.

Voor betere uitleg, mag u graag bellen of een email sturen. Ik spreek nou eenmaal makkelijker Nederlands dan dat ik het schrijftelijk over kunt brengen. Ga naar Contact om mij te bereiken.

U kunt ook even kijken bij Suggested Reading – Combination Astrology and Tarot als U een beetje om kunt gaan met het Engels taal.

 

 

 

 

 

 

 

contact bonnita bee
       All Rights Reserved. © Copyright 2009 www. thereflectedtruth.com